Help een kind volwassen worden

Stichting Child Support Ghana helpt kwetsbare meisjes op weg naar volwassenheid met steun voor onderwijs en gezondheidszorg en uiteraaard aandacht en liefde. Zodat deze meisjes later een financieel onafhankelijk leven op kunnen bouwen en zo in staat zijn om in positieve zin hun stempel te drukken op de volgende generatie. Dit doen wij in Wa, de hoofdstad van het arme Upper West Region in Ghana, West Afrika. Dit wordt mogelijk gemaakt door sponsoren zoals u. 

Het Kuraa-programma

Als u ervoor kiest om een kind in het Kuraa-programma te steunen dan zal Stichting Child Support Ghana uw donatie besteden aan een (gedeeltelijke) beurs voor onderwijs, kleding en zorg. De kinderen in dit programma wonen niet (voltijd) op de Wa Yiri Compound, maar zoveel mogelijk thuis bij familie. Hoe meer wij ophalen, des te meer wij kunnen doen voor de meisjes in het programma.  

U kunt een meisje alleen of als groep sponsoren. Als kindsponsor betaalt u het hele of de helft van het jaarlijkse sponsorbedrag voor één kind. U kunt ervoor kiezen dat bedrag op te delen in maandelijkse betalingen, per kwartaal, halfjaar of per jaar. Uw kindsponsor donaties lopen door totdat het sponsorkind de Child Support Ghana programma's verlaat, tenzij u eerder aangeeft met uw kindsponsoring te willen stoppen.

Wanneer u als groep sponsort dan loopt de communicatie en de automatische incasso via de hoofdsponsor. Wanneer u voor het halve bedrag om een kind op te nemen in het Child Support Ghana-programma sponsort,  dan is het mogelijk dat een kind door meerdere kindsponsoren wordt gesteund

Als kindsponsor ontvangt u persoonlijke bijdragen van uw sponsorkind, zoals foto's, brieven en beschrijvingen van haar vorderingen in het Child Support Ghana programma.

Wat kost het sponsoren van één kind?

Het kost € 420 euro per jaar om één kind te steunen in de het Kuraa-programma van Child Support Ghana. Dat geld wordt besteed aan school, kleding en zorg. Deze kinderen wonen bij familie. In deze tabel wordt duidelijk welk deel waar naartoe gaat.

Uitsplitsing van doelbesteding 

Kostenpost 

Percentage 

EURO 

     

Onderwijs (incl. bijscholing) 

38%

160,60 

Ondersteuning op afstand, inclusief benzine 48% € 201

Persoonlijke ontwikkeling (cultuur, sport, spel) 

9%

36,50 

Gezondheidszorg 

5%

21,90 

TOTAAL 

100 % 

€ 420

Met uw donatie biedt Stichting Child Support Ghana een kans op een betere toekomst. De meisjes kunnen al uw hulp goed gebruiken! Met dit formulier sponsort u een meisje.

U sponsort een kind voor €420 per jaar

Uw donatie € -