Doneer: help met een financiele bijdrage

Met uw donatie biedt Stichting Child Support Ghana een dak boven haar hoofd, warme maaltijden of schriften en pennen voor school. De meisjes kunnen al uw hulp goed gebruiken!

Uw donatie: € -

Privacy

Stichting Child Support Ghana gaat uiteraard zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Uw naam en e-mail adres gebruiken we om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, hoe het met de kinderen gaat en hoe uw donatie gebruikt wordt. Als u ook uw telefoonnummer invult, kunnen we u ook eventueel bellen over bijzondere acties. Kijk voor meer informatie op onze privacy pagina.

Stichting Child Support Ghana steunt kwetsbare meisjes in het noordwesten van Ghana met onderdak op de Wa Yiri Residence, onderwijs, dagelijke zorg en aandacht en liefde. Dat kost natuurlijk geld. Geld van donateurs zoals u!

Waarom doneren?

De Upper West Region in Ghana, waar Wa de hoofdstad van is, is volgens Unicef een van de armste provincies van het land (2016). Deze regio ligt ook ver van de hoofdstad Accra en van de tweede grootste stad Kumasi, samen het economisch centrum van Ghana. Betere omstandigheden komen niet vanzelf naar de regio. Met hulp van de regering neemt de armoede af en nemen scholing en gezondheidszorg toe. Maar voor veel inwoners van de omgeving van Wa is rondkomen elke dag een uitdaging.

Child Support Ghana helpt. Door een veilige plek te bieden om op te groeien, opgeleid te worden en goede zorg te ontvangen biedt Child Support betere kansen voor kwetsbare meisjes. Om onze hulp in Ghana te kunnen bieden is geld nodig.

De economische situatie van een deel van de Ghanese bevolking verbetert langzaam. Dit merken we doordat we steeds vaker donaties krijgen vanuit Ghana. Maar alleen met deze donaties kunnen we de hulp die Child Support Ghana biedt niet bekostigen. Het leeuwendeel van de steun zoeken we nog steeds vanuit westerse landen. Daarom vragen we uw hulp.