Foster families compleet

Woordje van de voorzitter

Afgelopen maanden heeft het bestuur een kleine mijlpaal bereikt. Samen met vooral onze bestaande foster families hebben we duidelijkheid geschapen in de tot nu toe onduidelijke relaties tussen kinderen en foster families. Na veel gemail, telefoneren en vooral positieve medewerking van de foster families hebben we iedereen weer duidelijk kunnen koppelen aan een kind van Child Support. Hierdoor is ook weer een stabielere inkomstenstroom ontstaan.

Binnenkort ontvangt iedere foster familie een schrijven van onze secretaris met daarin gegevens van hun kind: een foto, de schoolresultaten van afgelopen jaar en een klein woordje van uw foster kind. U kunt van ons verwachten dat we dit jaarlijks zullen doen. Het staat u natuurlijk vrij om meer contact met uw fosterkind te hebben.
In hetzelfde schrijven zullen we ook de adresgegevens weergeven die we van u als foster familie hebben. We verzoeken u om foute of ontbrekende gegevens aan ons door te geven.

Wij verzoeken alle foster families om eraan te denken om hun maandelijkse of jaarlijkse bijdrage weer op ons gironummer te storten. In de toekomst zullen wij u vaker herinneringsmailtjes sturen om u te helpen te denken aan het storten van uw bijdrage.

Lees ook over de projecten voor komende tijd.