Zonen van Eric Coomans actief in de stichting

Begin 2017 meldden wij, de zonen van Eric Coomans, ons bij het bestuur. We kennen uit eerste hand Eric’s droom waaraan hij de laatste 10 jaar van zijn leven in Ghana heeft besteed. We hebben de voortgang van de stichting op een afstand gevolgd en willen zelf een bijdrage leveren aan het in stand houden van deze droom. Daarom hebben wij ons aangemeld bij de stichting.

Herko, Eric’s oudste zoon, is al langer actief voor de website. Hij onderhoudt deze sinds de oprichting en plaatst het nieuws door. Hij is al langer bezig met het nieuwe ontwerp van de website.

Arne, Eric’s jongste zoon, is via Herko bij de website betrokken. Met mijn affiniteit met techniek en communicatie wil ik de website helpen opnieuw effectief en interessant te worden. Daarom hebben we de website op een snelle Nederlandse server gezet en enkele optimalisaties toegepast.

Samen werken we aan het moderner maken van de manier waarop we vanuit de stichting communiceren en dragen we bij aan het in stand houden van Eric’s droom: een veilige omgeving voor kansarme meisjes in Ghana.