Afscheid van Stefanie Braun..

IMG_1750Er vloeiden veel tranen bij het afscheid van onze Duitse vrijwilligster Stefanie Braun. In de korte tijd heeft ze een innige band opgebouwd met de kinderen. Bij haar afscheid werd er gedanst, gezongen, gehuild en woensdag 30 september is ze afgereisd naar Accra. Ze gaat haar zus ontmoeten in Zuid Afrika en reist daar nog een maand rond.

_DSF4276
Stefanie zette de traditie voor van Claudia en leerde de kinderen blokfluit spelen. Op haar afscheid gaven de kinderen een concert. Ze is ook de Foster Familie geworden van een van onze nieuwe kinderen!

Nu is Renie Vossers er gelukkig nog die de kinderen ook les geeft. Ondanks mijn matige conditie (maar het gaat gelukkig iets beter) reis ik op 12 oktober af naar de bruiloft van mijn nichtje Cindy en haar Mark op Curacao… Met de juiste medicatie lukt het me aardig me te redden.
Spannend maar ik kijk er erg naar uit. Omdat ik hele veel tempo’s lager moet leven en werken krijg ik veel hulp van de moeders en de kinderen en dat ontroert me enorm. Ook krijg ik veel steunbetuigingen uit Nederland. Dank daarvoor het helpt me door een moeilijke tijd.
Op weg naar de ouders van twee nieuwe kinderen, wezen de kinderen ons de weg naar hun huis. Met catastrofale gevolgen…. De auto liep vast in de modder en water en het kostte 10 uur om de auto vlot te trekken. Een grote vuilniswagen kwam ons “redden” maar liep zelf ook vast in de modder.