Tegenvaller….

Ik heb mijn voorgenomen bezoek aan Nederland helaas moeten uitstellen. Ik was van plan om vanaf 3 augustus voor bijna 3 weken naar Nederland te komen om kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden te bezoeken. Een dappere poging om met het roken te stoppen brak me echter op. Ik werd ziek kreeg last van ademhalingsproblemen. Uiteindelijk bleek in Long emfyseem te hebben en deze ongeneeslijke maar wel te behandelen ziekte kostte me heel veel energie. Het reizen is nu uit den boze.

Jammer want ik had me verheugd op het zien van mijn kleinkinderen (mijn jongste kleinkind Simon ken ik alleen nog maar in een digitale uitvoering) en er was door familie en vrienden van alles georganiseerd. Hopenlijk komt er van uitstel geen afstel!

Hier kan ik op krachten komen want bijna alle kinderen zijn naar hun familie en de compound is gesloten. Eind augustus komen ze weer terug. Ik dank iedereen voor de lieve mails en de goede wensen en hoop dat ergens volgend jaar, ik weer op krachten ben en naar Nederland kan komen.