10 Jaar Child Support,

IMG_0937In 2005 begonnen we met de verkoop van lucht. Plannen, alleen maar plannen.. En nu zijn de plannen gerealiseerd!
Tien jaar zorg voor de kinderen die kansarm zijn, meisjes die kwetsbaar zijn in de Ghanese samenleving omdat ze op straat leven of omdat ze door hun ouders verlaten zijn of omdat ze wees zijn. Tien jaar dramatische verhalen horen, hartverscheurend en met tranen in je ogen luisteren en kijken. Je machteloos voelen, kwaad zijn maar ook zoeken naar oplossingen. Tien jaar ingewikkelde en moeilijke keuzes moeten maken omdat je niet alle kinderen kan helpen. Tien jaar lang wetend dat je een enorme impact hebt op het leven deze meisjes.
Maar ook tien jaar gelukkig zijn met de kinderen die bij ons wonen en al tien jaar trots zijn op de steun van mensen uit Europa die bereid zijn deze kinderen te helpen aan een iets betere toekomst.

downloadIk zelf ben 10 jaar ouder geworden, tien jaar wijzer en grijzer maar ook tien jaar heel gelukkig geweest omdat ik met de staf iets heb kunnen bijdragen aan een ander en beter leven voor een kleine groep meisjes, wetende dat er helaas op straat nog veel meer kinderen zijn die hulp, zorg en liefde nodig hebben.

Op zaterdag 2 mei 2015 hopen we dit jubileum sober te vieren door een van onze compound huizen om te dopen. Voor deze ceremonie hebben de Nederlandse Ambassadeur in Ghana uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen. Ook willen we graag onze steun en toeverlaten in Nederland uitnodigen om naar Ghana te komen. Bestuursleden van de Stichting Child Support, Foster Families, trouwe sponsors, oud vrijwilligers en vrienden en kennissen worden hierbij uitgenodigd om met ons en onze kinderen het tien jarig bestaan mee te vieren. En vooral om met elkaar te werken aan nog eens tien jaar aan wat ze hier noemen “needy Children” een betere toekomst bieden. Ook worden hotemetoten uit onze regio uitgenodigd om de feestelijkheden bij te wonen en tegelijkertijd hen te wijzen dat zij ook verantwoordelijk zijn om zorg te dragen voor hun eigen kinderen!

Mochten mensen uit Nederland, België en andere landen het plan hebben om dit heuglijke feest met ons mee te willen vieren, dan vragen we hen contact op te nemen met e.h.coomans@gmail.com of info@childsupport-ghana.org.

Dankzij de steun van de trouwe supporters zijn we in staat om het verschil te maken voor deze meisjes en zij zijn jullie er erg dankbaar voor.

We hopen dat we veel mensen mogen begroeten op ons feest! De kinderen kijken met veel spanning uit naar jullie komst! Het is zeer de moeite waard om een te komen naar wat we met jullie steun allemaal doen voor deze kinderen!