Prestigieuze prijs voor Child Support..

De “Citation”

Op zaterdagavond 1 november 2014 vond in een stampvolle Auditorium van Wa Secondary Technical School de jaarlijkse uitreiking plaats van de Awards aan mensen die veel hebben betekend voor de jeugd in Upper West Region. Er waren talloze hoogwaardigheidsbekleders en veel sprekers. Luide muziek en optredens omkleedden het programma.
Child Support was vertegenwoordigd door Mama Jane Eledi en Rukaya Kamaldeen (17), een van onze oudere meiden. Ikzelf blijf het liefst anoniem op de achtergrond. Bovendien vind ik dat de huismoeders het echte werk doen en 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor de opvoeding van de kinderen.
We bevonden ons in goed gezelschap en toen het eenmaal zo ver was, traden Mama Jane en Rukaya naar voren en kregen uit handen van een hoogwaardigheidsbekleder een fraaie beker uitgereikt met een ingelijst tekst over Child Support. Voor ons is het een geweldige erkenning voor het werk dat we doen in onze regio. Rukaya sprak een dankwoord uit, maar dat viel enigszins in het water door een enorme lachbui die ze kreeg….

We overhandigden de organisatie als dank nog de muziek CD van Child Support. We waren met een stuk of 8 kinderen, waaronder onze twee jongsten. Ondanks het geluidsvolume van de DJ vielen de kleintjes in slaap…  Tegen middernacht was de National Youth Achievers’ Awards Night voorbij en gingen we heel tevreden maar vooral heel trots met onze trofee naar huis……………

We dragen deze Award op aan alle supporters van Child Support, waar ook ter wereld, voor hun bijdrage aan een betere toekomst voor “onze” meiden! Dank daarvoor!