Bijdragen Foster Families…

Over twee weken gaan de kinderen weer naar school. Veel kinderen zijn uit hun schooluniformen gegroeid en we hebben nieuw schoolmateriaal nodig. Schooltassen, schriften, pennen en de schoolbijdragen moeten worden betaald. Daarom verzoeken we Foster Families hun bijdragen voor hun kind een dezer dagen over te maken, voorzover dat nog niet is gebeurd. Onze penningmeester in Nederland zal daar erg blij mee zijn.
In september, als de scholen weer opengaan, zijn de kosten die we hebben voor onze kinderen het hoogst!
Dankzij een forse donatie hebben we voor alle kinderen twee paar schoolschoenen kunnen aanschaffen.

Overigens hebben de kinderen het in het afgelopen schooljaar meer dan uitstekend gedaan. Onze inspanningen met extra bijlessen betaalt zich uit!  Een aantal kinderen heeft de Lagere School afgerond en start nu op de Junior High School. In het komende schooljaar zullen twee kinderen de Junior High School afronden.
De prijzen voor levensmiddelen gaan hier heel hard omhoog. Gelukkig voor ons is de koers van de euro ten opzichte van de cedi heel hoog en kunnen we het met de bijdragen van Foster Families en donaties redden. Maar hoe lang kan dat nog?
Namens alle kinderen, willen we de Foster Families bedanken voor hun trouwe bijdragen en dankzij die bijdragen kunnen we kinderen een gedegen opleiding bezorgen. Zij grijpen die kansen met beide handen dankbaar aan!