De Rotterdamse Kuip.

Na heel veel jaren bracht ik weer een bezoek aan de Feyenoord Kuip in Rotterdam. Ik was getuige van een matige wedstrijd van mijn oude cluppie tegen Besiktas uit Turkije als voorronde wedstrijd voor de Champions League. “We” verloren en er werd veel gemopperd. Topspelers werden verkocht en er kwam niemand bij… Zo gaat dat bij voetbal. Maar toch leuk om weer eens terug te zijn in de Kuip. Als kleine jongen ging ik vaak naar Feijenoord kijken. 

Maar ik zat ook te genieten in een andere kuip, de kuip van de schitterende boot van mijn zwager en zus. Heerlijk rondvaren op het Brielse Meer en genieten van het tochtje. Nederland is prachtig vanaf het water. Het mooie weer was de bonus!

De geplande reis van mijn vrienden Ben en Lida van Loo gaat helaas wegens ziekte van Lida’s vader niet door. Mogelijk dat zij later in dit jaar naar Ghana komen. Ik wens hen heel veel sterkte.

Nu staan nog bezoeken aan mijn kinderen, kleinkinderen en een reünie met oud handbal vrienden op het programma. Ik reis dan het hele land door om op 14 augustus te eindigen bij Giny Muller in Alkmaar, die een Meet & Greet heeft georganiseerd met mijn oud collega’s uit het onderwijs.  Daarna reis ik via Rome en Lagos terug naar het vertrouwde Ghana. Op 17 augustus ben ik weer thuis in Wa. Het is mooi geweest!