Wie wil deze kinderen steunen?

Wij zijn nog op zoek naar 4 Foster Families voor deze kinderen. Van links naar rechts: Vivian Kaatuo (12), haar lokale naam is Bongkansang wat betekent “Wat heeft ze verkeerd gedaan?”; Mufida Mashood (11) , wiens lokale naam Tonkuhuh is, wat “Verdeelster” betekent; haar zusje Zubdah Salifu (7), (zelfde moeder maar verschillende vader), wiens lokale naam Sangzoma is wat ” Ik ben goed” betekent en Mavis Dozie (13), waarvan de lokale naam niet bekend is. De achtergronden van deze kinderen zijn buitengewoon triest maar dankzij de opname bij Child Support ziet hun toekomst er iets beter uit.
Maar helaas hebben we nog geen Foster Families voor deze kinderen. Voor een jaarlijkse bijdrage van 300 euro kunt u mee meehelpen om deze kinderen een betere toekomst te geven.

De kinderen gaan gelukkig allemaal naar school. Kleine Zubdah zit in de eerste klas van de Lagere school en moet erg wennen aan de regelmaat van naar school gaan. Soms vindt ze het leuk, maar soms ook helemaal niet! Haar zusje Mufida zit in de tweede klas van de Lagere school en doet het goed. Ze is een rustig meisje en leert goed. De twee grotere meisjes zitten ook in klas 2 van de Lagere school. Zij zijn nog nooit naar school geweest en zijn erg enthousiast en blij dat ze de kans krijgen om naar school te gaan. Vivian lijdt aan de Sickle Cell ziekte maar dat is goed te behandelen. Ze krijgt dagelijks medicatie en wordt onder controle gehouden in het ziekenhuis.

Al u geïnteresseerd bent, neem dan even contact op Eric Coomans in Wa, e-mail: e.h.coomans@gmail.com. We kunnen u alle informatie geven over het Foster Family Programme. Mede namens de 4 kinderen alvast bedankt voor uw steun.