Woordje van de nieuwe voorzitter

Arne in Indonesie in 2011. Voor het geboortehuis van Eric.

Child Support Ghana heeft nu alweer een tijdje een nieuwe voorzitter. In de vorige nieuwsbrief heeft Bas zijn vertrek aangekondigd. Ik ben Bas enorm dankbaar voor het vele en harde werk dat hij heeft geïnvesteerd om Child Support Ghana te krijgen naar wat het nu is.

Ik ben, ondanks dat ik Eric’s jongste zoon ben, een nieuweling in de kring rond Child Support. In 2007 heb ik Eric bezocht in Wa. Hij zat er toen nog maar net, en ik heb daar wat prille projecten mogen bezoeken. Het contact verwaterde daarna en de volgende keer dat ik in Ghana was, was met zijn begrafenis.

Sindsdien heb ik het werk van de stichting op afstand gevolgd. Het behouden van Eric’s droom vind ik toch erg belangrijk en daarom ben ik ook actief geworden binnen de steungroep. En nu de stap naar voorzitter.

Komende tijd wil ik gebruiken om Stichting Child Support Ghana duidelijker te profileren. Ik wil meer helderheid geven waar wij voor staan en welke kant wij op gaan. Ook wil ik op zoek naar brood-nodige nieuwe fondsen om ons te helpen het project draaiende te houden en ook nieuwe investeringen in Ghana mogelijk maken. Daarnaast wil ik graag de zelfstandigheid van het project in Ghana stap voor stap vergroten.

Eerste stappen hebben we al gezet. Het is nu weer mogelijk om lid te worden van de Club van 100, de club die elk jaar €100 bijdraagt aan het project. Dat kunnen we nu mét automatische incasso aanbieden.
Ook nieuw is het kunnen betalen van de fosterparent-bijdrage via automatische incasso. Hiermee willen we het jullie makkelijker maken het project te blijven steunen.

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Stuur ze vooral in!

Groeten,

Arne