CHILD SUPPORT ZOEKT VRIJWILLIGERS!

IMG_0908Child Support-Ghana in Wa is op zoek naar mensen die als vrijwilligers bij ons willen bijdragen aan het welzijn, zorg en educatie van de kinderen die op onze compound wonen. Momenteel verblijven er 44 meisjes (straatmeisjes) in de leeftijd van 6 tot 17 jaar op onze compound. Alle kinderen gaan naar school, soms voor het eerst in hun leven. Dankzij de steun van vrijwilligers die de kinderen bijlessen geven, kunnen de kinderen sneller aansluiten bij leeftijdsgenoten op hun school en soms klassen overslaan.

Is dit een mooie uitdaging voor je? En wil je voor een paar maanden meehelpen? Neem dan even contact op met Eric Coomans, oprichter en directeur van Child Support in Ghana (info@childsupport-ghana.org). Je krijgt dan uitvoerige informatie over ons project en over de voorwaarden.

In de afgelopen maanden hebben veel kandidaat vrijwilligers afgehaakt vanwege de ebola dreiging in West Afrika. Opleidingen stonden studenten ook niet toe om naar West Afrika af te reizen. Het lijkt er nu op dat de ebola dreiging sterk is afgenomen. Ghana is nog steeds ebola vrij! Dus kom gerust!

En onderdeel van de aanmeldingsprocedure is een kennismakingsgesprek met een van onze bestuursleden in Nederland. Zij zal je ook uitgebreid kunnen informeren over de werkzaamheden en de cultuur in Ghana.

Steun ons werk en kom meehelpen als vrijwilliger! De kinderen kijken reikhalzend uit naar je komst!