Vrijwilligers in 2014 en zelfs in 2015

Gelukkig komen nog steeds vrijwilligers ons helpen.
Suzanne Mos komt eind februari in Accra aan en komt onderzoek doen. Tevens gaat ze ons helpen bij het lesgeven aan de kinderen. Ze blijft bij ons tot 14 augustus 2014.
Els Hoeffnagel is onderweg op haar motor vanuit Nederland. Deze dappere vrouw hoopt rond 1 april 2014 in Wa aan te komen en gaat ons ook helpen.Ze blijft tot 1 augustus om dan verder te reizen.
Hazel Morrison uit Engeland komt hier in april 2014 met een groep studenten. Ze heeft in Wa lange tijd gewerkt voor VSO.
Marit Weijenberg kan maar geen afstand nemen van Ghana. Ze komt in juli 2014 ons weer bezoeken en kijkt uit naar de ontmoetingen met de kinderen.
Vanuit Hong Kong komen 2 groepen naar Wa. In juni en in juli zullen studenten van Beyond the Pivot ons bezoeken namens de Hong Kong University.
Anneke Kneppers komt op 1 augustus 2014 naar Ghana om onderzoek te doen naar de school drop outs. Ook zij komt ons helpen.
Uit Duitsland komt Claudia Männle meehelpen. Zij komt op 2 juli naar Ghana en blijft tot 4 november.
Bas van Pruijssen en Jeannine Van Kan komen ook weer even terug. Vanaf 11 juli zijn ze in Wa om vrienden en kennissen te bezoeken. Bas en Jeannine werkten 2 jaar voor VSO in Wa.
Ikzelf ga ook op bezoek in Nederland en als ik op 15 augustus 2014 terug reis naar Ghana, gaan mijn goede vrienden Ben en Lida van Loo mee. Zij waren 7 jaar geleden al bij ons en willen graag zien, hoe Child Support ontwikkeld is…  Ze blijven tot 1 september in Ghana.
In 2015 komt Stefanie Braun uit Duitsland ons helpen. Vanaf juni tot en met oktober 2015 komt ze naar Ghana.

Wij zijn heel blij met deze belangstelling en kijken uit naar de komst van de vrijwilligers en bezoekers. Met veel trots zullen we hen laten zien hoe het gaat met Child Support.