Vrijwilligers…

Momenteel zijn er vier vrijwilligers actief bij ons. Suzanne Mos (2de van rechts op de foto) rond haar onderzoek naar voeding in Ghana af en heeft een proeftuin gemaakt. Zij gaat binnenkort op reis en in augustus terug naar Nederland.
Anneke Kneppers (2de van links op de fotodoet onderzoek naar school uitval en vordert gestaag.Els Hoeffnagel (1e van links op de foto)  (onze motormuis) geeft les aan de kinderen evenals Claudia Männle uit Duitsland, die ook les geeft aan de kinderen. Alle vrijwilligers gaan in de komende tijd op reis door Ghana, mede omdat onze kinderen vanaf 25 juli “op vakantie” gaan naar hun families.

Enthousiast worden door de vrijwilligers de wedstrijden van het WK voetbal gevolgd. Anneke met veel belangstelling voor Columbia en Claudia volgt “die Mannschaft” op de voet. Maar over het algemeen volgen we met toegeknepen billen de spannende wedstrijden van het Nederlands Elftal.

BEZOEKERS….
In de komende tijd krijgen we ook veel bezoekers. Bas van Pruijssen en Jeannine van Kan zijn al in Ghana en komen in de loop van de week naar Wa. Dick Elhorst brengt weer een bezoek aan Ghana met zijn studenten en zal ook Wa aandoen. Marit Weijenberg verlangt terug naar Child Support en de kinderen en komt in de komende 2 weken naar Wa. Ook Lindsey Blok komt terug. In december zal zij Child Support met een bezoek vereren. Ook Ben en Lida van Loo komen nar 7 jaar weer eens kijken bij Child Support.

BEZOEK AAN NEDERLAND.
Op 22 juli aanstaande vlieg ikzelf naar Nederland. Mijn doel om is familie en vrienden te zien en te spreken en uiteraard mijn kinderen en kleinkinderen in klevende lijve te ontmoeten. Ik hoop ook een bijeenkomst te hebben met de leden van het bestuur en de steungroep. Een Meet & Greet met een groot aantal oud collega’s staat ook op het programma. Op 15 augustus vlieg ik samen met Ben en Lida van Loo terug naar huis.

KINDEREN OP ‘VAKANTIE”..
Onzen kinderen gaan in de grote vaknatie naar hun families in de dorpen. Dat is een hele organisatie. Vakantie betekent hier hard werken op het land en in het huishouden. Ze vieren ook het einde van de Ramadan in hun dorpen. Op 15 augustus komt iedereen weer thuis en om 9 september gaan ze allemaal weer naar school.