Stichting G.I.P. in Drachten voert acties voor Child Support…

De mensen van de Stichting G.I.P. in Drachten, onder de bezielende leiding van de kersverse oma (Jomi in het Fries) Joke Kamminga, zijn zeer actief voor Child Support. Een Wadloop actie in oktober leverde geld op voor de aanschaf van alternatieve stroom voor onze compound en de Kerstactie op de Basisschool van Martin en Mattanja bracht ook veel geld op. Er werden banketstaafjes verkocht door de kinderen en iedereen was erg enthousiast bezig om onze kinderen in Ghana aan een betere toekomst te helpen. Fantastisch dus!Iedereen die meegeholpen heeft om deze acties tot een succes te maken wordt hartelijk bedankt door ons en onze kinderen! 

Hier zijn we aan het uitzoeken welke mogelijkheden er zijn om alternatieve vormen van stroomvoorziening aan te schaffen voor onze compound. Daarover houden we contact met de mensen van G.I.P.

Onze kinderen zijn inmiddels allemaal weer teruggekeerd van hun “vakantie” bij hun familie. De scholen zijn ook weer begonnen als alles wordt weer “back to normal” bij ons. Giny Muller en Tineke Zwijnenberg genieten van een rondreis door Ghana en zij laten heel veel moois achter in Wa. Hun inzet en zorg voor onze kinderen heeft een speciale plek gekregen in de vorm van onze Boutique. We danken beide vrouwen voor alles wat ze voor ons gedaan hebben!
Suzanne Mos staat te trappelen om naar Ghana te gaan. Zij komt eind februari voor een aantal maanden onderzoek doen en meehelpen.  Kortom, we zien 2014 met veel vertrouwen tegemoet.