Inbraak…

Het kon niet uitblijven en na 10 veilige jaren is er op klaarlichte dag ingebroken in mijn huis. Mogelijk dat de dieven kleine kinderen hebben geronseld om het huis om het huis binnen te komen want ze hebben een raampje stuk geslagen en zijn door een hele kleine ingang het huis binnen gekomen. Helaas hebben ze mijn iPad gestolen en nog wat kleine dingen, waaronder mijn Nederlandse bank pasje…. Geld hebben ze gelukkig niet gevonden, maar ze hebben wel de kamers van de kinderen overhoop gehaald.

Een vervelend gevoel dat dit op klaarlichte dag mogelijk is. Mijn honden zijn getraind om vooral ‘s nachts te waken en overdag hadden ze kennelijk vrij.Gelukkig hebben de dieven mijn laptop en toebehoren niet meegenomen.

Toevalligerwijze had ik vroeg in de ochtend heel veel geld bij de bank opgehaald om levensmiddelen te kopen voor Child Support. De dieven hadden verwacht dat ik het geld naar huis zou brengen, maar dat was niet gebeurd. Ik ben al eens eerder gevolgd door mannen die me, nadat ik geld had opgehaald gevolgd waren…

Uiteraard als mosterd na de maaltijd als het kalf al dood in de sloot ligt, ga ik maatregelen nemen en zal binnenkort weer een watchman aanstellen die overdag mijn huis bewaakt. Het is helaas nodig hier!