Hoog bezoek bij Child Support..

Ze heet Baci, (Ms Abigail Baciara Bentie )en dat is haar artiestennaam, maar ze komt uit onze Regio. Ze is in 2014 uitgekozen tot “Miss Ghana Most Beautiful” en deze mooie vrouw bracht ons, samen met haar ouders en vrienden een bezoek. En ze kwam niet met lege handen, want ze had bij iedereen gevraagd om een donatie te doen voor Child Support. We waren zeer vereerd en onze meisjes hingen aan haar lippen en wilden allemaal haar aanraken. Ze is een tv persoonlijkheid en ook TV3 was aanwezig om haar bezoek aan ons vast te leggen. Ze promoot educatie aan kinderen en dan was ze bij ons aan het goede adres. Ze sprak tot de kinderen en raadde hen aan om hun studie serieus te nemen.
Baci is gekozen tot “Ghana Most Beautiful” omdat ze haar Regio het best vertegenwoordigde. Ze komt uit onze Regio en was best trots op het feit dat ze juist onze kinderen mocht ondersteunen. Ze weet veel van de lokale cultuur en  was het middelpunt van de TV uitzen-
dingen. Een terechte winnaar dacht ik zo….

Uiteraard wilden alle kinderen met haar op de foto en ze nam alle tijd om zich met de kinderen te onderhouden. We zijn er heel trots op dat zij ons uitgekozen heeft om te helpen en ze beloofde om regelmatig terug te komen. Een dansfeest besloot haar bezoek aan ons.
Voor de TV3 zender interviewde ze me en ik kon vertellen dat ik hoopte dat ook de Ghanese overheid mee wilde helpen om de zorg voort hun eigen meisjes te steunen.