Fluitconcert bij afscheid Claudia Männle

Ze werd uitgefloten door onze kinderen maar dat was heel ontroerend. Tijdens haar verblijf bij Child Support heeft Claudia niet alleen trouw bijlessen gegeven aan kleine groepen kinderen maar ze had uit Duitsland ook blokfluiten meegenomen. Ze gaf ook blokfluitlessen aan de kinderen en op vrijdag 31 oktober was er een optreden van de kinderen. Eerst werd er erg lacherig over gedaan maar later was het allemaal heel serieus. Gewapend met een muziekboek leerden de kinderen eerst noten lezen en daarna was het fluiten geblazen. Naomi  presteerde het zelfs om met haar neus te fluiten.

‘s Avonds was er een kampvuur en in de komende week verlaat Claudia de compound om nog even te gaan reizen in Ghana. Ze heeft een mooie klus geklaard. Haar karakteristieke lachje zullen we missen. We wensen haar veel veel succes in haar loopbaan als lerares en hopen dat ze ooit nog eens terug komt om te kijken naar de resultaten van al haar inspanningen…
Ze maakte ook even de komst van een verstoten moeder en pasgeboren baby mee.. Dat raakte haar zichtbaar!

We wensen haar nog veel plezier in Ghana, een goede thuisreis en een fijne hereniging met haar familie, vrienden en haar vriend. Dank voor alles wat je gedaan hebt! Vielen Dank und Auf Wiedersehen!

Het wordt even stil op de compound want de eerstvolgende vrijwilliger komt pas in juli 2015. We hopen dat zich in de komende tijd meer vrijwilligers aanmelden om het werk van Child Support te steunen.